Hagaberg Group (Bodins och Hagaberg) fortsätter att bygga ut sin marknadsorganisation och har anställt Oscar Carlsson Schaden som junior säljare för den svenska marknaden. Han startar sin tjänst i början av januari 2020 och kommer att arbeta både med Bodins och Hagabergs produkter. ”Denna satsning gör vi för att ännu bättre kunna möta kunders önskemål och krav på service och produktlösningar. Oscar är en ödmjuk person med intresse av att skapa långsiktiga relationer och utveckla sig som säljare” säger Affärsutvecklingschef Stefan Carlsson Pautt. 

Oscar kommer från Västervik och har spelat juniorishockey på elitnivå, i både Sverige och USA. Han har även representerat Västerviks IK som senior. Han har arbetat inom olika branscher så som ett antal år med ungdomar med stödbehov, underhåll och service inom kärnkraftsindustrin, men kommer närmast från en tjänst i logistikbranschen som chaufför av tunga transporter.

Vikariat på kundservice

Oscar kommer bland annat att vikariera på kundservice hos oss på Bodins, då Mikaela snart går på föräldraledighet och förväntas bli borta under ca ett år. Inom kort börjar Oscar dessutom att åka ut, för att lära känna Er och bli en naturlig kontakt för Era förfrågningar och behov av support.