Företaget har anställt Linnea Klarqvist till ny produktionschef från och med februari 2020. ”Vi är väldigt glada att Linnea har börjat hos oss i en nyinrättad roll som produktionschef för Bodins. Det här är ett av många initiativ för att stärka upp vår organisation och är en del i vår satsning att bygga en position i Europa som en av de ledande leverantörerna av gaffelspridningsaggregat med tillhörande tjänster”, säger Michael Mononen Ordförande och delägare i Bodins och Hagaberg.

Linnea är född i Uppsala och bor sedan många år i Örebro. Hon läste till flygingenjör mot driftunderhåll och kvalitet vid Mälardalens Högskola. Efter att ha arbetat som kvalitetskoordinator på Atlas Copco tog hon grönt certifikat till CNC tekniker och arbetade vidare på företaget som Mättekniker på CNC, montage och logistiksidan. För att få en bredare ledarskapsplattform började hon 2016 utbildningen Green Logistic Managment. En ledarskapsutbildning inom logistik med miljö och hållbarhet i fokus. Linnea kommer närmast från BAE Systems Bofors i Karlskoga där hon arbetat som produktionskvalitetstekniker.

När tiden tillåter sätter sig Linnea gärna på cykeln. Hon kommer att köra sin tredje Tjejvättern i sommar!

Vad fick dig att tacka ja till posten?

Jag älskar att lära mig nya saker! När man presenterade tjänsten och vad den innebär kändes det helt rätt. Min erfarenhet av olika aspekter av produktion och kvalitet kommer vara mig till stor hjälp i min nya roll. Jag har mest arbetat i stora organisationer. Att få vara med i en växande organisation är oerhört spännande.

Hur ser du på din nya roll?

Som ansvarig för produktionen på Bodins är det min uppgift att skapa förutsättningar att ta ett etablerat varumärke till ”nästa nivå”. Genom vår planerade flytt vid årsskiftet får min roll en ny aspekt. Att få vara med och lägga grunden till nya produktionsflöden och få det rätt från början är både utmanande och fantastiskt roligt.