Om oss

O.Bodins Maskin AB

O. Bodins Maskin AB tillverkar spridaraggregat och relaterade systemlösningar. Våra produkter har en unik konstruktion och funktion med bland annat suverän genomsikt för föraren, vilket ökar säkerheten på arbetsplatsen. O. Bodins Maskin grundades av Ove Bodin 1992 och är ett av två systerföretag som ägs av Caladrius Holdig, en privat företagsgrupp grundad i Sverige. Det andra företaget är Hagabergs Mekaniska AB.

 

Historia

O.Bodins Maskin AB grundades av Ove Bodin, uppfinnare av bland annat det mönsterskyddade C-rörs aggregatet. Företaget köptes 1992 av Bertil Larsson och har under våren 2010 slutfört ett generationsskifte där nu Linda Svensson är VD och driver verksamheten tillsammans med Mikaela Gustafsson.

 

Affärsidé

Vår affärsidé är tillverkning och försäljning av integrerade gaffelspridning- och sidoförskjutningsaggregat till samtliga på marknaden förekommande truckmodeller. Vi tillverkar och säljer också en flaktruck i ”Bodins” utförande.

Vi utför även monteringsarbeten och specialprojekt såsom t.ex. aggregat för rundgodshantering, aggregat med teleskoperande gafflar, siktförbättringar genom den välkända bodinsslangdragningen, mastkapningar och reparationsarbeten.

Vi åtar oss också legoarbeten i vår vattenskärningsmaskin. Har Ni några frågor eller funderingar kring våra produkter, tveka inte att höra av Er till oss!

Ifall ni har frågor eller funderingar kring något…

Kontakta oss

Vill du vara med i gänget?

Vi söker ständigt efter trevliga medarbetare som kan bidra med både kompetens och ett gott engagemang till vår verksamhet. Vi tar emot spontanansökan samt elever för praktik (APL). Varmt välkommen med er ansökan till oss!

Se alla våra

Lediga jobb

Om O.Bodins Maskin AB

O. Bodins Maskin AB tillverkar spridaraggregat och relaterade systemlösningar. Våra produkter har en unik konstruktion och funktion med bland annat suverän genomsikt för föraren, vilket ökar säkerheten på arbetsplatsen.

O. Bodins Maskin grundades av Ove Bodin 1992 och är ett av två systerföretag som ägs av Caladrius Holding, en privat företagsgrupp grundad i Sverige. Det andra företaget är Hagabergs Mekaniska AB.